Targ cu produse traditionale de Ziua Recoltei

Targ cu produse traditionale de Ziua Recoltei

Vineri, 3 octombrie, la ora 10.00, pe terenul din fața Spitalului Judeţean, a avut loc deschiderea oficială a târgului dedicat Zilelor Recoltei.
Această inițiativă se dorește a fi o înviere a vechii tradiții conform căreia prima duminică din luna octombrie să fie dedicată Zilei Recoltei și se speră ca la edițiile viitoare să participe din ce în ce mai mulți fermieri.
Deschiderea a avut loc în prezența primarului Nicolae Barbu, președintelui Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură a Municipiului Giurgiu, Alexandru Epîngeac, reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, reprezentanți ai presei locale precum și vizitatori.
La târg participă pe lângă producătorii autohtoni din localităţi precum Malu, Adunații Copăceni, Stănești, Băneasa, Răsuceni sau Vărăști, și producători din regiunea bulgară Razgrad.
Giurgiuvenii se pot bucura, începând de astăzi și până duminică, 5 octombrie, de o mare varietate de fructe și legume de sezon, măceșe, afine, grâu și porumb pentru semănat, gogonele, specialități din carne de struț, flori, iepuri, produse lactate, dulciuri, produse de patiserie, pește, obiecte ceramice, diverse articole de îmbrăcăminte, must, nelipsiții mici și bere.
Atmosfera de sărbătoare este întreținută de Orchestra de Suflători ”Valahia” și trupa de majorete Step Up a Centrului Cultural ”Ion Vinea”.
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Giurgiu în colaborare cu Direcţia Agricolă pentru Dezvoltare Rurală Giurgiu şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură.

Ultima modificare: 03.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Insotitorii persoanelor cu dizabilitati isi vor primi banii in luna octombrie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.